екстеншъни за коса от Салон Ванет

5 причини да използвате екстеншъни за коса

Много дами не харесват косите си – защото са редки, или къси, или с тънък косъм, или просто „нещо не е както трябва“. В някои случаи проблемът наистина съществува, а в други е просто свръх суета. Истината е някъде там, а решението – тук: екстеншъните за коса.

И така, в случай, че обмисляте да вложите средства в удължители за коса, добре е да сте сигурни, че това е правилно решение, тъй като промяната във вида ви ще е голяма.

Трябват ли ви наистина?

Какво ще правите с тях?

Дали не са твърде смела стъпка?

Ще се харесвате ли повече?

Ще ви харесват ли повече?

Да, това са важни точки и е нормално да минете през обмислянето им.

Затова, нека започнем с едно обобщение на най-големите предимства на екстеншъните за коса, а след това ще ви дадем и пет идеи за използването им.

  • Основното качество на екстеншъните е, че носят повече женственост на всяка дама.
  • Те, също така, позволяват разнообразие от прически, което рядко може да се получи със собствената коса.
  • В повечето случаи удължителите (от естествена коса) не изискват по-специални грижи от тези, които полагате за вашата коса.
  • Новите кичури в косата ви могат да бъдат с вашия цвят или пък с различен нюанс, за да донесат атрактивност.

Ето и още цели пет причини да използвате есктеншъни.

1. С екстеншъни за коса можете да подсилите опашката си

Ако това, което търсите, е допълнителен обем и структура за вашата конска опашка, удължителите са подходящи за вас. Екстеншъните за коса с клипс могат да се използват за промяна на обема на много прически, включително на опашките и коковете. За целта е необходимо да използвате минимум 100 грама екстеншън, за да постигнете невероятен обем в косата си – понякога не е нужно много, за да бъде ефектът поразителен. Друг още по-ефективен метод е да поставите цяла опашка от естествена коса.  Поставя с метално гребенче и лента, като опашката обгръща вашата коса и тя остава отвътре.

2. С екстеншъни за коса можете да добавите обем

Мечтаете ли да трансформирате тънката си коса в буйна грива с плътен обем? Удължителите добавят структура и обем в косата, за да спомогнат вашата мечта да се сбъдне.

3. С екстеншъни за коса можете да имате по-разнообразни прически

Искате ли всеки ден да имате различна визия? Удължителите за коса са идеалното решение за това. Те ви предоставят възможност да експерементирате с нови и по-ефектни прически. Дайте 100 грама коса на треса на вашия стелист и voilà – вече имате красива обемна прическа, която преди е била само мечта! Също така, не се колебайте да експериментирате с различни видове плитки.

4. Добавете акценти и цвят с екстеншъни за коса

Искате да добавите цвят в косата си, но не се чувствате достатъчно готови и смели, за да да я боядисате на кичури? Удължителите са чудесно решение! Може да добавите екстеншъни, които са нюанс или няколко нюанса по-тъмни или по-светли от ващата коса – така ще добавите акцент или омбре ефект във вашата прическа и то без да изтущавате собствената си коса.

5. С екстеншъни за коса можете да добавите дължина

И, разбира се, удължителите могат да се използват за незабавно добавяне на дължина към вашата коса. Искате да имате дълга коса, а изобщо не ви се чака да порасне сама? Удължителите за коса са експресното решение, което ще ви помогне да имате косата, която винаги сте искали.

Екстеншъните за коса, когато се изберат правилно, поставят професионално и поддържат качествено, могат да променят дори живота ви – не е тайна, че самочувствието на жената зависи в голяма степен от косата ѝ. А добрата самооценка се отразява на успешната житейска реализация.

Както виждате, екстеншъните могат да имат много приложения – като започнем от най-естествените – получаване на допълнителен обем и/или дължина – и стигнем до по-интересните – плитки и добавяне на цветни елементи.

Готови ли сте за тях?