УСЛОВИЯ ЗА РЕКЛАМАЦИИ

Благодарим Ви за направената поръчка. Надяваме се, че сте доволни от вашата поръчка. В случай, че не сте доволни от направената от вас поръчка поради някаква причина, то можете да върнете продукта/продуктите в посочения срок и при спазени условия посочени по долу.

СРОК И УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ

Всеки клиент има право на отказ от поръчката си в предвидения по закон 14 дневен срок, в който може да върне продукта, като той трябва да е с ненарушен търговски вид (опаковка, етикети и т.н.), без следи от употреба, без следи от пране или парфюм. В противен случай Салон Ванет има право да откаже да приеме продукта.
Доставката по връщането е за сметка на купувача, като той избира с коя куриерска фирма да я върне към нас.
От хигиенно съобразни причини връщането или замяната на продукти от Естествена коса, които са били поръчани в готов вариант за поставяне (зашити)  не се извършва.

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМА ПО ПОРЪЧКА

Сумата по върната пратка се възстановява само и единствено по банков път.  При спазени условията по точка Срок и условия за връщане.

ОТКАЗ ОТ РЕКЛАМАЦИЯ

Салон Ванет запазва правото си да откаже рекламация при следните условия:
При промяна в състоянието на продукти от Естествена коса (като заплитане, накъсване, изгаряне, цъфтеж или получаване на нежелан цвят при боядисване).
Изброените не се смятат за фабричен дефект, а за нормални следи от неправилна употреба, поддръжка, съхранение и използвазване на високи градуси при термична обработка.
Гаранционен документ Салон Ванет предоставя на клиента само ако такъв е осигурен и предоставен от производителя на стоката.
След получаване на продукт от Естествена коса пълна отговорност за състоянието и продължителността на ползване на продукта носи клиента.